White Fir (Zilverspar) essentiële olie 10 ml

(1 klantbeoordeling)

15,95

Zoete, kruidige, lichte hars geur.

High Therapeutic Grade.
Werkt slijmoplossend.
Kalmeert de zenuwen.
Beschermt tegen negativiteit.

191 op voorraad

Beschrijving

White Fir of zilverspar essentiële olie heeft de meest aromatische geur van de Dennenfamilie oliën, het is een zoete, licht harsige, kruige geur. De olie wordt gewonnen via waterdampdestillatie van de twijgjes en naalden. De etherische olie staat bekend vanwege haar sterke werking bij luchtwegen schoon te maken en therapeutisch werking.

Bijzondere oliezilverspar olie kopen

De Abies (zilverspar) komt voor in koude gebieden van het Noordelijk halfrond. De Abies Alba is de grootste en kan tot 55 meter hoog worden. De gewone zilverspar was van oorspong onze kerstboom. In de aromaverdamper verspreidt zilverspar essentiële olie een heerlijke, frisse, harsachtige, licht naar balsem ruikende olie. Alle dennen- en sparrenoliën hebben een sterkte werking op de ademhaling. Ze doden alle ziektekiemen in de lucht en verbeteren ons immuunsysteem. De olie is daarom goed in te zetten bij verkoudheidsklachten. De olie bevordert het losmaken en uitscheiden van slijm en remt ontstekingen.

In de huid verzorging kan Zilverspar etherische olie verlichtend bij spierpijn en reumatische klachten. Lokaal aangebracht op het niergebied, ondersteunt ze de bijnieren. Deze zijn nodig om adrenaline en corticosteroïden te produceren. In bad helpt de olie bij urineweginfecties, luchtwegklachten en verbetert de bloedcirculatie.

Voordelen Zilverspar etherische olie

 • Doodt ziektekiemen en verbetert het immuunsysteem
 • Bevordert losmaken en uitscheiden van slijm en remt ontstekingen
 • Verlicht spierpijn en reumatische klachten
 • Ondersteunt de bijnieren en helpt bij urineweginfecties
 • De olie geeft je een diepe ontspannen zucht (Derde Oog Chakra)

Emotionele en psychische werking

zilverspar olie kopenAls men zich tevergeefs alle mogelijke moeite heeft gegeven en nu, uitgeput, altijd nog ver verwijderd van het doel, niet meer verder kan, geeft zilverspar olie een diepe, ontspannende zucht. Ze werkt regenerend en versterkend en laat je misschien ook inzien dat je een fantoom najoeg.

Het thema dat bij de Zilversparolie hoort is het helen van de negatieve patronen die je van je voorouders heb meegekregen. Veel fysieke, emotionele en psychische klachten worden doorbonze voorouders meegegeven. Dit gebeurt vaak zeer subtiel en onderbewust. De olie spoort de patronen van vroegere generaties op en bevrijdt je hiervan. Geef jezelf de ruimte om je eigen waarheid te ontdekken en laat de olie van de zilverspar je begeleiden en de kracht geven bij jezelf te zijn.

Zilverspar olie brengt bij sterke psychische druk de gemoedsstemming weer in balans, hij geeft energie om mentale problemen te overwinnen. Zilverspar essentiële olie beschermt tegen negatieve gevoelens, het vormt een schild tegen nachtmerries en haat. Vooral bij kinderen en baby’s met slaapproblemen kan de olie goed worden ingezet.

Affirmatie 

“Laat je niet gek maken.”

Specificaties 


Naam: Zilversparzilverspar takje
Botanische naam: Abies Alba
Plantfamilie: Naaldbomen
Land van Herkomst: Oost Europa
Winning: Waterdampdestillatie
Kleur: Helder tot lichtgeel
Geur: Zoet, licht harsig en kruidig

High Therapeutic Grade: 
Biologisch: 
Vegan: 
Dierproefvrij: 

Zilverspar essentiële olie laat zich goed combineren met:


CitroenCypress, Den, EucalyptusLavendelRozemarijnSalie en andere houtoliën.

Contra-indicaties


De olie is niet giftig, niet irriterend. Op de huid zo veel mogelijk verse olie gebruiken. Niet puur op de gevoelige of beschadigde huid. 

Extra informatie

Gewicht 50 g
Afmetingen 2.5 × 2.5 × 6.5 cm
Inhoud

10 ml

Certificaat

Biologisch

Materiaal Verpakking

Glas

Wordt geleverd met

Druppeldop

1 beoordeling voor White Fir (Zilverspar) essentiële olie 10 ml

 1. Karin van der Bie (winkelmanager)

  Heerlijke olie, biedt vertrouwen! Ik gebruik m dagelijks voor mn dochter van 2 om te helpen met slapen.

  Was deze recensie nuttig voor je?
  Ja
  Nee
Een beoordeling toevoegen