De zalven van KruidenRemedies

Kruidenremedies logo
Onze zalven zijn handgemaakt en puur natuur en volledig opgebouwd uit natuurlijke bestanddelen. Ze ruiken naar de producten waarvan ze gemaakt zijn. Niets extra’s is toegevoegd om de effectieve werkzaamheid te behouden en waardoor onze zalven een hoge kwaliteit hebben. Die werkzaamheid berust op de eigenschappen van kruiden en planten. Deze kruiden worden samengesteld tot een bouquet van helende eigenschappen.

Waar komt deze kennis vandaan?

De kennis voor onze zalven komt, voor een gedeelte van kruidenkennis, uit het “Groot handboek Geneeskrachtige Planten”van dr Geert Verhelst en voor de algemene kennis van kruiden en voor het maken van zalven uit de boeken “Geneeskracht van het Zonlicht” en “Genezing en gezondheid”, beide van Jakob Lorber. Onze zalven zijn van hoge kwaliteit en hebben een krachtige en natuurlijke werking. Zowel de kruiden als de oliën hebben een extra zonbehandeling gehad, omdat alle planten hun kleur en hun eigenschappen aan het zonlicht ontlenen. Ook voor de mens geldt dat zonlicht essentieel is voor zijn gezondheid.

kruidenremedies assortiment

Verpakt in “Mironglas”

Al onze zalven zijn verpakt in “Mironglas”. Dit is speciaal glas wat ontworpen is om kruiden te beschermen zodat onze zalven lang houdbaar zijn. Als uw zalf op is, heeft u een mooi glaasje voor andere dingen of om uw eigen kruiden in te bewaren. Het is donker paars van kleur en esthetisch mooi om te zien.

Dit is de tijd dat oude wijsheden terugkomen

kruidenremedies vijzelHet is niet zo dat we iets nieuws hebben uitgevonden. Het is kennis die de mensheid bijna was vergeten. Zoals het heel vroeger gewoon was, dat oma’s overal raad op wisten en overal wel een middeltje voor hadden. De oma’s van de families hadden verstand van de natuur. De natuur is Gods eigen apotheek, een uitspraak van Maria Treben, die een boek geschreven heeft over eenvoudige toepasbare natuurgeneeskunde. Hierbij is de natuur de leidraad want uw lichaam is ook een natuurproduct.

Vergelijking

Maak eens de vergelijking met een plant in uw huiskamer die het plots af laat weten. U was gesteld op die plant en wilt er alles aan doen om deze plant te redden. U controleert de warmte en het zonlicht. Is het niet te veel of juist te weinig. Zo doet u dat ook met het water en de voeding. Als u dat al voor een plantje doet om deze te redden, hoeveel te meer zal u dat voor uzelf of iemand van de uwen doen? Fris en zuiver water, zonlicht, een kleine dagelijkse wandeling en gezonde voeding van verse producten zijn essentieel voor uw gezondheid. De kruiden uit de natuur zijn daarbij een grote ondersteuning.

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten