Veelgestelde vragen

Klopt het dat al jullie essentiële oliën echt 100% puur, compleet EN biologisch zijn?

Dat klopt, wij hebben de beste kwaliteit essentiële oliën die er verkrijgbaar zijn.

Zijn jullie etherische oliën geschikt voor inname?

Door de pure en biologisch kwaliteit van onze etherische oliën zijn ze inderdaad geschikt voor inname. Echter adviseren we om het via de huid of diffuser tot je te nemen omdat dit makkelijker is en op die manier kan iedereen er gebruik van maken.

Kan ik de etherische oliën ook ruiken of testen?

Onze showroom is helaas gesloten, maar onze producten worden ook verkocht in winkels. Bij hun kunt u ook terecht om de producten uit te proberen, te testen en voor advies.

Hoe worden de Maceraten olie gemaakt en welke basisolie gebruiken jullie hiervoor?

In ons assortiment hebben we 3 maceraten basisoliën, Calendula, Arnica en Aloë Vera olie. Als basis wordt er een biologische zonnebloem olie gebruikt. Het maceratie proces duurt ruim 3 maanden. Uit het laboratorium blijkt dat in het eindproduct ongeveer 25% essentiële olie zit.

Is jullie Aloe Vera gel 100% puur?

Aloë vera gel is helaas het enige product die niet puur te verkrijgen is en ook het enige product in ons assortiment die niet 100% puur is. Aloë vera gel uit de plant is slecht een week houdbaar en hierdoor zijn er houdbaarheidstoffen aan toegevoegd. Onze ALoe vera gel bestaat voor 99% uit Aloë Vera pulp en slechts 1% toevoegingen.

Waar kan ik lezen wat andere klanten over jullie zeggen?

We hebben een pagina vol met reviews van onze leuke klanten verzamelt voor je.
https://www.purenaturals.nl/reviews/

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

Bestellingen voor 12en gaan dezelfde dag nog mee met post.nl. Je hebt de bestelling dan de volgende dag in huis. Vertragingen bij post.nl kunnen in de december maand wel eens voorkomen.

Wat als er iets mis is gegaan met de verzending?

Mocht een bestelling niet aankomen of beschadigd zijn dan zullen we de bestelling opnieuw (kosteloos) verzenden. Op die manier weet je zeker dat jij je bestelling krijgt.

Ik heb een Belgisch BTW nummer, kan ik bestellen zonder tax?

Belgische bedrijven met een BTW nummer kunnen gebruik maken van de zogenaamde intracommunautaire levering. Dit betekent dat je de btw of tax niet via ons betaald en er dus op de factuur 0% btw komt te staan. Dit kan alleen op onze groothandel website voor bedrijven, niet op onze consumenten website.

Ik heb me ingeschreven op de nieuwsbrief maar heb nog niets ontvangen.

We doen niet vaak een nieuwsbrief versturen. Afgelopen jaar slecht 1 keer. We streven ernaar om in de toekomst eens per kwartaal een nieuwsbrief te versturen met leuke aanbiedingen.

Zijn jullie ook op social media te vinden?

Uiteraard, ook al zijn we niet super actief op socialmedia. We zijn te vinden op Facebook, Insta en LinkedIn. Heb je een leuke foto van onze producten? Je mag ons gerust taggen!!! #purenaturals

https://www.facebook.com/PureNaturals.nl
https://www.instagram.com/purenaturals.nl
https://www.linkedin.com/company/pure-natural

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U kunt ons mailen info@purenaturals.nl of bellen op 010-7512776 of 06-14599695