Bezorgservice

Verzendingen briefpost & pakketten

Voor pakketten en briefpost maken wij gebruiken van Post.nl, GLS en DHL. Als u voor 12.00 besteld, wordt u pakket de volgende werkdag bezorgd. Dit geldt voor bestellingen in Nederland en België. Voor de rest van Europa geldt een verzendtijd van 2 – 5 werkdagen.

Track& Trace

U krijgt via email een notificatie wanneer de bezorger uw pakket bezorgd. Let op dat deze mail misschien in uw spam-box terecht is gekomen. Bekijk hier waar uw bestelling is.

Kosten

Verzendkosten zijn 3,95. Besteld u boven de 25 euro, dan rekenen wij geen verzendkosten. Voor België is dit 4,95 en gratis verzenden boven de 40 euro.

Retourneren of ruilen

Bent u niet tevreden met het artikel of wilt u om een andere reden retourneren? Dat kan. U dient het pakket binnen 14 dagen terug te sturen. De verzendkosten zijn dan voor uw eigen rekening. Let op dat alleen ongeopende, opgebruikte artikelen geretourneerd kunnen worden. Mocht u het artikel al gebruikt hebben, dan kunnen we extra administratie kosten rekenen hiervoor. Binnen 14 dagen staat het bedrag op uw rekening. Uitzondering op retourneren zijn artikelen waarvan de verzegeling gebroken is of die snel bederven.

Modelformulier herroepingsrecht

U kunt het formulier modelformulier-voor-herroeping en meesturen, maar dit hoeft niet. Let er wel op dat u uw bestelnummer vermeld bij het retourneren.

Vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via mail info@PureNaturals.nl  of bel 06 – 145 99 695.