Pure Naturals essentials oils

Pure Naturals© Groothandel

Pure Naturals© is een groothandel voor essentiële oliën en natuurlijke producten. Al van oudsher genieten mensen van de kracht van de natuur. Deze wijsheid is inmiddels een beetje verloren gegaan in onze Westerse maatschappij. Ons streven is om het gebruik van natuurlijke producten weer onder de aandacht te brengen. Het gebruik van essentiële oliën, basisoliën, kruiden en natuurlijke grondstoffen biedt verschillende voordelen voor lichaam en geest.

De producten van Pure Naturals zijn van hoogwaardige kwaliteit: 100% puur, biologisch en compleet. Ieder product is compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Onze producten zijn uiteraard niet op dieren getest. Alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong en op verantwoorde manier verkregen.

Professionals

Onze kwaliteit en natuurlijkheid van onze producten zijn de reden dat ze gelieft zijn bij professionals. U komt onze producten dan ook tegen bij massagepraktijken, aromatherapeuten en beautysalons.

Wij verzorgen de juiste producten, staan open voor al jouw vragen, bieden je promotiemateriaal en doeltreffende marketing.

massage etherische olie

Onze producten verkopen

Zoals jij het belangrijk vind om met kwaliteitsproducten te verkopen, zo vinden wij het belangrijk om met winkeliers te werken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. We geven daarom de voorkeur voor webshops of winkeliers die duurzaam bezig zijn en natuurlijke producten verkopen. (geen dropshipment).

We bieden snelle verzendtijden, mooie marges en elk jaar een bonus. Hoe meer je verkoopt, hoe lager jou inkoopprijs wordt, dus hoe meer je verdient! Verder helpen we met het implementeren van de producten op jouw site, we leveren teksten en beeldmateriaal zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan! U kunt zich hier registreren als wederverkoper.

Kopen in Bulk

Voor wie op zoek is naar grotere maten is aan het goede adres. Mocht u een groot formaat nodig hebben, bijvoorbeeld 5 liter basisolie, een kilo rozen, een liter Lavendel olie of een ander product in bulk formaat? Dat kan!

U kunt bestellen via onze B2B groothandel website:

www.groothandelaromatherapie.nl

groothandel aromatherapie

Private Labeling

We werken graag samen met jou om je eigen merk op te zetten. Dit is maatwerk! Al onze producten kunnen gebruikt worden om jou eigen lijn op te zetten.

Je kunt je eigen blend maken of de producten puur aanbieden. Je kiest je eigen formaat en flesje en je eigen producten die jij wilt. Jij hoeft alleen het etiket zelf aan te leveren en wij doen de rest.

Heb jij als ondernemer interesse in je eigen merk? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Enkele voorbeelden private label

Product: Glow Coco
Ingredient: Aloë vera poeder

Product: Booster Coco
Ingredient: Collageen poeder

Bedrijf: Cold Contour

www.coldcontour.com