Frankincense (Wierook) essentiële olie 10ml

(2 klantbeoordelingen)

14,95

Harsig en kruidig

  High Therapeutic Grade
  Verdiept de ademhaling bij meditatie
  Goed voor in een Anti-rimpel crème
  Voor droge en rijpe huid

495 op voorraad

Beschrijving

Wierook essentiële olie heeft een harsig en kruidige geur. De etherische olie wordt gewonnen door stoomdestillatie van de hars. De olie staat bekend om de ademhaling te verdiepen, onrust te kalmeren en wordt veel bij meditatie gebruikt.

Bijzondere olie

Wierook boom India

Boswelia is een harshoudende, altijdgroene boom tot 5 meter hoog met gekerfde bladeren. Kleine witte bloemen verschijnen in het voorjaar. De geurige hars scheidt zich op een natuurlijke manier af van de barst om zich te beschermen tegen wonden. Uit de hars wordt de olie gedestilleerd.

In de bijbel wordt Wierook olie, ookwel Olibanum, genoemd als cosmetisch en therapeutisch middel. Het was toentertijd kostbaarder dan goud. De olie wordt geassocieerd met eeuwige leven en geheugen. Wierook olie heeft de kwaliteit om andere geuren rijker en intrigerender te maken. In de aromaverdamper heeft ze een reinigende werking, ze verdiept de ademhaling en daarom ideaal bij meditaties. Als je problemen hebt met de ademhaling, zoals bronchitis, dan zal deze olie je helpen. De etherische olie is tevens immuumversterkend.

In de huidverzorging werkt Frankincense olie tonisch en samentrekkend en is geschikt bij een droge, oudere huid en bij het voorkomen van zwangerschapsstriemen. In vele anti-rimpelcrèmes is de olie verwerkt. Bij kleine wondjes, littekens en zweertjes kalmeert het heelt ze de huid.

boswella bloemen
Emotionele en psychische werking

In de aromaverdamper zorgt de olie voor een frisse, aromatische harsgeur. De olie kalmeert bij onrust en stress. De Wierook olie werd verdampt om kwade geesten te verdrijven en contact te maken met het Hogere. In India wordt dit vandaag de dag nog steeds gedaan. Wierook olie opent de ziel voor nieuwe verbanden en laat je weer in staat zijn voor verwondering en eerbied voor het leven. Ze slaat, als het ware, een brug tussen de materiële en de spirituele wereld. Wierook symboliseert het Goddelijke geschenk.

Affirmatie

Ik schenk je een heilig begrijpen.”

Specificaties


Naam: Wierook (Frankincense)frankince qoute
Botanische naam: Boswellia Serrata
Plantfamilie: Balsemboomachtigen (Burseraceae)
Land van Herkomst: India
Winning: Stoomdestillatie
Kleur: Licht geel
Geur: Harsig en kruidig

High Therapeutic Grade: 
Biologisch:
Vegan:
Dierproefvrij:

Wierook essentiële olie laat zich goed combineren met:


Bergamot, Citroen, Den, Geranium, Grapefruit, Lavendel, Melisse, Patchouli, Roos, Sandelhout, Scharlei, Sinaasappel en Ylang-ylang.

Contra-indicaties


Is niet giftig of irriterend. Veroorzaakt geen overgevoeligheid. Gebruik tijdens de zwangerschap een maximale dosering van 4%. Overdosing kan hoofdpijn veroorzaken.

Extra informatie

Gewicht 40 g
Afmetingen 2.4 × 2.4 × 6.5 cm
Inhoud

10 ml

Certificaat

Biologisch

Materiaal Verpakking

Glas

Wordt geleverd met

Druppeldop

2 beoordelingen voor Frankincense (Wierook) essentiële olie 10ml

  1. Koen Sanders (store manager)

    Lekkere olie om bij te mediteren, goede kwaliteit

    Vond je deze beoordeling nuttig?
  2. iris bloembergen (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Vond je deze beoordeling nuttig?
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *