10.000+ Bestellingen  •  Beoordeeld met een 9.1 review

olies

Dank je wel voor je interesse in PURE NATURALS®. PURE NATURALS® is een jong upcoming merk. Desalniettemin hebben al een heel behoorlijk assortiment aan verzorgingsproducten op de markt gebracht.

Al van oudsher genieten mensen van de kracht van de natuur. Deze wijsheid is inmiddels een beetje verloren gegaan in onze Westerse maatschappij. Ons streven is om het gebruik van natuurlijke producten weer onder de aandacht te brengen. Het gebruik van arganolie, essentiële oliën en natuurlijke grondstoffen biedt verschillende voordelen voor lichaam en geest.

Alle PURE NATURALS® producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ieder PURE NATURALS® product is compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Onze producten zijn uiteraard niet op dieren getest. Alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong en op verantwoorde manier verkregen.

De verrassende geuren van PURE NATURALS® essentiële oliën zijn een belangrijk onderdeel in het totaalconcept tussen product, behandeling en belevenis. De heerlijke geuren zijn onderscheidend, wat bijdraagt in de totale sfeerbeleving in uw salon.

Nice to meet you

Onze volgende stap is het samenwerken met professionele schoonheids- en massagesalons. Wanneer je er voor kiest om met PURE NATURALS® samen te willen werken, dan kies je voor onderscheidende natuurlijke producten van hoge kwaliteit voor lichaamsverzorging.
Hiermee zal je het succes van je salon kunnen vergroten. Terwijl jouw klanten de unieke behandelingen ervaren en genieten van onze hoogwaardige producten, bouwen wij samen met jou aan een succesvolle salon.

Wij onderhouden graag persoonlijk contact met al onze depositairs, want de mooiste resultaten worden behaald als partners. Wij verzorgen de juiste producten, staan open voor al jouw vragen, bieden je promotiemateriaal en doeltreffende marketing. Het enige wat wij van jou terugverwachten is een enthousiaste houding, passie voor wellness behandelingen en natuurlijke behorende producten.

PURE NATURALS® … voor als kwaliteit telt! 

Starterspakketten                      Licentiepakket                     Verkoop

Copyright © 2018 PURE NATURALS® . All Rights Reserved.