Alles over Cosmetische Arganolie voor huid en haar!

Geplaatst op Geef een reactie
Argan olie werking, huidolie, haarmasker

Cosmetische Arganolie zit boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten. Hierdoor wordt ze veel gebruikt voor het hydrateren, verzorgen en voeden van haar, gezicht en nagels. De huidolie blinkt uit in het tegengaan van ouderdomsverschijnselen, rimpels en herstellen van de huid bij eczeem, psoriasis en acne. In dit artikel gaan we dieper in over de werking, herkomst en kwaliteit van Premium Arganolie

Verder lezen Alles over Cosmetische Arganolie voor huid en haar!

AROMATHERAPIE GIDS: Cursus Etherische Olie (GRATIS)

Geplaatst op 1 Reactie
Aromatherapie gids - alles over de werking, dosering en toepassing van etherische olie

Deze ultieme Aromatherapie gids is een gratis cursus over etherische olie is niet alleen voor aromatherapeuten bedoelt, maar voor iedereen die de fascinerende wereld van natuurlijke geuren wilt verdiepen. Oliën uit planten kunnen hun steentje bijdrage aan de gezondheid en welzijn. Alleen al het verdampen van een ‘geurtje’ kan een plezierige beleving en goede sfeer opleveren. In een goede sfeer voelt zich men open en veilig. Die gevoelens hebben direct onmiddellijk op de stemming en gedrag. aromatherapie olie

Verder lezen AROMATHERAPIE GIDS: Cursus Etherische Olie (GRATIS)

Veilig Gebruik van Etherische olie Bij Baby’s en Kinderen

Geplaatst op Geef een reactie
Alles over het gebruik, toepassingen en dosering van etherische olie bij baby's en kinderen

Het behandelen met etherische olie kunnen in principe zonder gevaar en effectief worden toegepast om baby’s en kleine kinderen te helpen zolang de veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Bij het kopen van een etherische olie, bekijk dan ook altijd even de contra indicaties of er iets over kinderen beschreven staat. 

Verder lezen Veilig Gebruik van Etherische olie Bij Baby’s en Kinderen

Alles wat je moet weten over…. Castor olie: Wonderolie!

Geplaatst op Geef een reactie
Castor olie werking

Castor olie wordt gewonnen of beter gezegd geperst uit de zaden van de Ricinus boom. Van oorsprong komt de struik uit India. De olie wordt Wonderolie genoemd vanwege haar haargroei bevorderende eigenschap, ze bevordert mooie, volle wimpers en mooi, sterk, glanzend haar.  Verder lezen Alles wat je moet weten over…. Castor olie: Wonderolie!

De Kracht van Lavendel essentiële olie

Geplaatst op Geef een reactie
lavendel essentiële olie


Als je in de vakantiemaanden in het zuiden van Frankrijk hebt gereisd, dan heb je ze vast wel eens gezien: prachtige paarse velden. Met de gedachte dat die lavendel toch mooi en wat ruiken die bloemen toch heerlijk. Lavendel essentiële olie ruikt net zo… zoet, bloemig en heerlijk!

Verder lezen De Kracht van Lavendel essentiële olie

De Kracht van Marjolein essentiële olie

Geplaatst op Geef een reactie

Marjolein essentiële olie is uitermate geschikt voor therapeutische doeleinden. In combinatie met pepermunt werkt het bijvoorbeeld effectief bij de bestrijding van hoofdpijn en migraine. Marjolein essentiële olie heeft een ontkrampende werking. 

Verder lezen De Kracht van Marjolein essentiële olie

De Kracht van Geranium essentiële olie

Geplaatst op Geef een reactie
geranium essentiële olie

Geranium olie is een ideale eerste hulp-olie. Ze werkt geweldig bij zenuwpijn en bij het behandelen van littekens. Lavendel vormt daarbij een enorme goede combinatie bij huidproblemen en spier- en gewrichtspijnen. Geraniumolie heeft daarnaast een balancerend effect op het hormoonstelsel. 

Verder lezen De Kracht van Geranium essentiële olie