Top 6 hydrolaten die het best passen bij jouw huidtype

Geplaatst op Geef een reactie
Top 5 beste hydrolaten voor jouw huidtype

Wie kent hydrolaten nou niet? De heerlijke geurende bloemenwaters die overal voor te gebruiken zijn. Elke hydrolaat heeft zijn eigen geur en werking. Wist je dat je ze gemakkelijk kunt verwerken in je dagelijkse verzorgingsritueel? Doordat elk hydrolaat andere eigenschappen en kwaliteiten heeft is het handig om je hydrolaat af te stemmen op jouw huidbehoefte. In onze blog de top 6 hydrolaten en bij welke huidtype ze het meest effectief zijn.

Verder lezen Top 6 hydrolaten die het best passen bij jouw huidtype

10 manieren om Avocado olie te gebruiken voor je huid en haar! 

Geplaatst op Geef een reactie
10 manieren om Avocado olie te gebruiken voor je huid en haar!

De Avocado, wie kent hem niet? Met zijn bruin karakteristieke schil en groene romige vruchtvlees is de Avocado een bekende vrucht onder de superfoods. De naam ‘Avocado’ komt uit het Spaans en betekend ‘boter uit het bos’. Die naam is kenmerkend voor het romige vruchtvlees dat voor een groot deel uit onverzadigde vetzuren bestaat. Dit brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Wat is Avocado olie en waar kun je het voor gebruiken? In deze blog 10 tips voor gebruik van Avocado olie.

Verder lezen 10 manieren om Avocado olie te gebruiken voor je huid en haar! 

Top 10 Populaire Etherische Oliën voor Beginners

Geplaatst op Geef een reactie
Top 10 populaire etherische oliën

Europa heeft een groeiende markt voor etherische oliën. Geschat wordt dat de aromatherapie markt in 2016 1,34 miljard dollar waard was. Er wordt voorspeld dat de markt zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 9,5% tot 2,7 miljard dollar in 2024. Nederland is goed voor maar liefst 21,3% van de Europese markt*. Dit houdt in dat de Nederlandse markt in 2021 goed was voor 450 miljoen.

Verder lezen Top 10 Populaire Etherische Oliën voor Beginners

Aromatherapie en het immuunsysteem

Geplaatst op Geef een reactie
Immuumversterkende olien aromatherpie covid
Het gebruik van etherische oliën om het immuunsysteem te versterken is door de jaren in de volksgeneeskunst wel bewezen. Zoals bij luchtwegontstekingen, veroorzaakt door virussen, kan men goed essentiële oliën verdampen die een antivirale, ontstekingsremmende en krampstillende werking hebben. Maar ook oliën met een slijmoplossende werking zijn uitstekende helpers.

Verder lezen Aromatherapie en het immuunsysteem

Alles over Premium Arganolie voor huid en haar!

Geplaatst op Geef een reactie
arganolie premium kopen

Premium, Cosmetische Arganolie zit boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten. Hierdoor wordt ze veel gebruikt voor het hydrateren, verzorgen en voeden van haar, gezicht en nagels. Deze premium huidolie blinkt uit in het tegengaan van ouderdomsverschijnselen, rimpels en herstellen van de huid bij eczeem, psoriasis en acne. In dit artikel gaan we dieper in over de werking, herkomst en kwaliteit van Premium Arganolie

Verder lezen Alles over Premium Arganolie voor huid en haar!