Hyaluronzuur Serum 30 ml (Anti-aging en vermindert rimpels)

(1 klantbeoordeling)

19,95 incl. BTW

 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Gaat huidveroudering tegen en maakt de huid glad
 • Zelfde kwaliteit als in een schoonheidssalon
 • 100% natuurlijke ingrediënten

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Hyaluronzuur Serum is een intensief hydraterend serum dat de huid verjongt van binnenuit. De hoge concentratie hyaluronzuur in het serum zorgt voor een optimale vochthuishouding van de huid en vormt collageen en elasticiteit. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel. Deze zorgt voor het huideigen herstelproces en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan.

Direct Anti-Aging effecteffect hyaluronic acid serum

 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Gaat huidveroudering tegen en maakt de huid glad
 • Zelfde kwaliteit als in een schoonheidssalon
 • 100% natuurlijke ingrediënten

De inhoud van het flesje is ideaal om als kuur te gebruiken. Het hyaluronzuur serum bevat in een hoge concentratie vitaminen en anti-oxidanten wat zorgt dat je het verouderingsproces van de huid kan tegen gaan en dat fijne lijntjes, rimpels en pigment- of ouderdomsvlekjes minder zichtbaar worden.

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomend zuur dan 1000 keer zijn eigen gewicht in water kan vasthouden waardoor het ideaal is voor hydratatie en moisturizing van de huid. Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid af. Bij gebruik in combinatie met vitamine c, helpt hyaluronzuur om dieper door te dringen in de huidlaag. Zeker als je huid veel in aanraking komt met de zon is het belangrijk om de huid extra te hydrateren en te verzorgen.

Superieure Kwaliteit

Het hyaluron serum dat wij verkopen is van superieure kwaliteit. Hyaluronzuur is een natuurlijke structurele component van de huid en is te vinden in het bindweefsel in het lichaam. Onze hyaluronzuur wordt microbiologisch gemaakt uit de celmembranen van speciaal gekweekte micro-organisme.

Mol.-Gewicht 1.5-2.0 MDa, dit is een hoog moleculair gewicht waarmee een gel gemaakt kan worden. Hyaluronzuur poeder is een stof die in de huid voorkomt, het is het vulmiddel tussen de cellen. Het serum wordt in de cosmetica gebruikt als anti-rimpelmiddel maar heeft ook een conditionerende werking.

Hyaluronzuur serum houdt vocht vast en laat een dun filmpje achter op de huid. Het wordt beschouwd als een van de beste producten in zijn soort. In de schoonheidssalon gebruiken ze dezelfde kwaliteit.

Effect van het gebruik van Hyaluronzuur serum:

Eigenschappen:
> Huidverbetering: Zichtbare verheldering van de teint en zichtbare vermindering van de omvang en intensiteit van ouderdomsvlekken.
> Collageen booster: Stimuleert de aanmaak van collageen om de verschijning van de gezichtscontouren te verbeteren.
> Hyaluronzuur serum absorbeert 1000x zijn gewicht in water.
> De geconcentreerde vocht barrière helpt vuil en externe irriterende stoffen af te stoten.

Je kunt het ongeveer 2 a 3 keer per week gebruiken.

Huidtype

Geschikt voor alle huidtypes, vooral de ouderwordende huid

1 beoordeling voor Hyaluronzuur Serum 30 ml (Anti-aging en vermindert rimpels)

 1. Gerda (geverifieerde eigenaar)

  nog maar net in gebruik

  (0) (0)
Een beoordeling toevoegen