Workshops

Wist je dat natuurlijke verzorgingsproducten heel gemakkelijk zelf kan maken? Met de juiste pure en natuurlijke ingrediënten heb je in mum van tijd je eigen verzorgingslijn gemaakt. In onze blog hebben we veel leuke rechten om zelf producten te maken voor je huid, lichaam en haarverzorging.

Je eigen producten maken

Als je je huid verzorgt met met natuurlijke ingrediënten in plaats van kunstmatige en chemische stoffen, weet je zeker dat je geen kans hebt op huidirritaties, allergische reacties en soms zelfs aan heftige gezondheidsproblemen. Zo was er laatst op het nieuws dat in commerciële merken nu ook nog nano-plastic in zit. Bovendien zijn de werkzame stoffen in commerciële merken vaak beperkt. Als je op de ingrediëntenlijst kijkt is vaak water het belangrijkste ingrediënt, dan alcohol, aardolie etc. Behalve dat natuurlijke huidverzorgingsproducten goed voor je huid zijn, zijn ze ook beter voor het milieu.

Workshop huidverzorging

In onze blogs hebben we veel leuke DIY recepten. Ben je een newby? Wellicht is het dan leuk en handig om een workshop te volgen. Nog gezellig ook! Zo kun je kiezen welk recept je doet en is er iemand die je begeleid en antwoord kan geven op je vragen!

Schoonheidssalon CosmeticAnja

Je kunt zo’n leuke workshop doen bij Beautysalon CosmeticAnja. CosmeticAnja organiseert regelmatig leuke workshops met onze producten. In deze workshop gaan we samen aan de slag om een aantal natuurlijke huidverzorgingsproducten te maken. CosmeticAnja zit in Overloon (Noord-Brabant). Bekijk de website voor meer informatie.

workshop douchegel en handzeep maken
Workshop Rozen Douchegel en Lavendel Handzeep maken
Workshop Sandelhout Douchegel en handzeep voor Mannen
workshop hyaluronzuur serum maken
Online Workshop hyaluronzuur serum voor thuis!