Pure Naturals© Salons – 100% natuurlijke behandelingen

pure naturals salonSchoonheid, gezondheid en verzorging gaan bij de massages en beautybehandelingen van Pure Naturals© Salons hand in hand.  Zin in een heerlijk ontspannende massage of verzorgende (gezichts)behandeling? Pak een fijn moment voor jezelf in een Pure Naturals© Salons  En ervaar zelf de harmonie tussen mens en natuur tijdens onze op de natuur gebaseerde holistische behandelingen. Met alleen 100% natuurlijke producten, goed voor lichaam en geest, en duurzaam ingericht.

Behandelingen die onze Salons aanbieden:

  • Aromatherapie
  • Onstpannings- en sportmassage
  • Anti-cellulite (contour wrap) behandeling
  • Gezichtsbehandelingen
  • Beauty en lichaamsbehandelingen

Kies voor een ontspanningsmassage, maak je spieren blij, verwen je gezicht én jezelf. Alle behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw huid en hoe je je voelt. Zowel de producten als de massagetechniek. Onze professionals hebben verstand van onze producten en kennen de wereld van aromatherapie. Je

Alleen 100% natuurlijke producten

Bij alle behandelingen en massages maken we alleen gebruik van 100% natuurlijke producten. Dat betekent geen synthetische stoffen of conserveringsmiddelen. Bij je bezoek aan een van onze salons kijken we eerst goed naar wat jouw huid nodig heeft uit de natuur. Planten spelen daarbij een hoofdrol.

Holistische behandelingen

We hebben een holistische visie: de mens als geheel is belangrijk. Het gaat dus bij ons niet alleen om het voorkomen of wegnemen van pijn of spanning. Al onze behandelingen en massages zijn goed voor lichaam én geest. Daarom voel je je als herboren na een bezoek aan een van onze salons.

Waar vind je de PURE NATURALS© Salons ?

Onze Aromatherapeuten, Masseurs en Schoonheidsspecialisten staan voor je klaar op deze 6 locaties:

  Take 2


Salons die ook met Pure Naturals producten werken: