Lidmaatschap

Altijd 10% korting met je lidmaatschap! Gebruikt u regelmatig onze producten of ben je nieuw in de wereld van natuurlijke producten en essentiële oliën? Bijvoorbeeld omdat je een opleiding aromatherapie bent gaan volgen? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor je!

Liodmaatschappas Pure NaturalsPURE NATURALS® Starterspakket

Het starterspakket bestaat een case om essentiële oliën in te doen inclusief inhoud. Dit is zowel handig om thuis op te bergen, maar ook als je de oliën wilt mee nemen. Bijvoorbeeld omdat je als masseur bij mensen thuis masseert.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende maten. In de kleinste zitten 12 vakken met de 12 populairste essentiële oliën. De middelste maat zitten de 30 populairste essentiële oliën en in de grootste zitten ALLE essentiële oliën + de Amandelolie 250ml.

Ledenpas

Bij aankoop van een van onze starterspakketten krijg je jouw Pure Naturals© lidmaatschap pas. Hiermee krijg je 10% korting in onze webshop, maar ook bij de Pure Naturals© salons kun je gebruik maken van een speciale behandeling. Voor dit lidmaatschap heb je geen kamer van koophandel voor nodig.