10.000+ Bestellingen  •  Beoordeeld met een 9.1 review

olies

Alleen Producten verkopen
Dank je wel voor je interesse in PURE NATURALS®. PURE NATURALS® is een jong upcoming merk. Desalniettemin hebben al een heel behoorlijk assortiment aan verzorgingsproducten op de markt gebracht. Voor degene die geïnteresseerd is in het verkopen van onze producten in jou winkel of webshop (geen dropshipment).

Hoe weet je of je in aanmerking komt voor PURE NATURALS®?

Zoals jij het belangrijk vind om met kwaliteitsproducten te verkopen, zo vinden wij het belangrijk om met winkeliers te werken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. We geven daarom de voorkeur voor webshops of winkeliers die duurzaam bezig zijn en natuurlijke producten verkopen. Wij vinden het daarom belangrijk dat je een verwelkomend entree hebt. Het interieur van winkel of webshop is daarbij vriendelijk, verzorgd en uitnodigend. Ook is het van belang dat jouw bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Als je een webshop hebt, is daarop PURE NATURALS® terug te vinden is. Uiteraard kunnen jouw klanten ook via e-mail met jou communiceren en beschikt jouw bedrijf over de mogelijkheid om met pin te betalen.

Wat vragen wij verder van jou?


Jij als ondernemer hebt een enthousiaste houding en durft te ondernemen. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en heb je een servicegerichte instelling. Jij en je bedrijf vertegenwoordigen de wellness- en of de gezondheidsbranche. Je begrijpt en deelt onze passie voor bijzondere wellness en mooie producten.

Hoe bestel ik producten van PURE NATURALS®?


Indien je wilt starten met het verkopen van de producten van PURE NATURALS® vul je op de website het aanvraagformulier in. 

Opstarten PURE NATURALS®?

We rekenen hiervoor geen startup kosten. Wel zullen we met je meedenken hoe je het best onze producten in jouw webshop of winkel kunt introduceren, bijvoorbeeld door een flyeractie. 

Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op! 

Copyright © 2018 PURE NATURALS® . All Rights Reserved.