10.000+ Bestellingen  •  Beoordeeld met een 9.1 review

olies

Producten gebruiken 
Dank je wel voor je interesse in PURE NATURALS®. PURE NATURALS® is een jong upcoming merk. Desalniettemin hebben al een heel behoorlijk assortiment aan verzorgingsproducten op de markt gebracht. Voor degene die geïnteresseerd is in het gebruiken van onze producten in jou beroep hebben we de starterspakketten samengesteld.

Hoe weet je of je in aanmerking komt voor PURE NATURALS® starterspakket?

Zoals jij het belangrijk vind om met kwaliteitsproducten te werken, zo vinden wij het belangrijk om met mensen te werken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Indien je nog met een opleiding (of autodidactisch) bezig bent, heb je nog geen bedrijf of kvk nummer nodig. 

Wat vragen wij verder van jou?


Jij als ondernemer hebt een enthousiaste houding. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en heb je een servicegerichte instelling. Jij en je (toekomtige) bedrijf vertegenwoordigen de wellness- en of de gezondheidsbranche. Je begrijpt en deelt onze passie voor bijzondere wellness en mooie producten.

Wat zit er in het starterspakket van PURE NATURALS®?

  •  Mooie opbergcase met inhoud
  •  Startup Licentiebewijs voor 1 jaar
  •  12/ 30/ 48 etherische olieen 
  •  Amandel olie 250 ml
  • Productinformatiehandboek
  • Welkomstcadeautje

Hoe te bestelling? 

Je kunt de starterspakketten gemakkelijk via de webshop bestellen. Je kunt daarbij kiezen uit 3 verschillende maten; 12, 30 of 48 etherische olieen. Bij elk pakket staat omschreven welke esentiële oliën erin zitten. 

Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op!

Copyright © 2018 PURE NATURALS® . All Rights Reserved.