10.000+ Bestellingen  •  Beoordeeld met een 9.1 review

olies

Producten gebruiken en verkopen
Dank je wel voor je interesse in PURE NATURALS®. PURE NATURALS® is een jong upcoming merk. Desalniettemin hebben al een heel behoorlijk assortiment aan verzorgingsproducten op de markt gebracht. Voor degene die geïnteresseerd is in het gebruiken van onze producten in jou salon en/of in de verkoop van onze producten hebben we het licentiepakket samengesteld.

Hoe weet je of je in aanmerking komt voor PURE NATURALS®?

Zoals jij het belangrijk vind om met kwaliteitsproducten te werken, zo vinden wij het belangrijk om met salons te werken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Indien men binnenstapt in een PURE NATURALS® salon moet het voor iedere cliënt voelen als het binnenstappen in een andere wereld waar een moment van rust en weldaad centraal staat. Wij vinden het daarom belangrijk dat je een verwelkomend entree hebt. Het interieur van jouw salon is daarbij vriendelijk, verzorgd en uitnodigend. Jouw salon straalt rust, frisheid en openheid uit. Ook is het van belang dat jouw bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast dien je een website te hebben waarop PURE NATURALS® terug te vinden is. Uiteraard kunnen jouw klanten ook via e-mail met jou communiceren en beschikt jouw bedrijf over de mogelijkheid om met pin te betalen.

En als je nu enkel een webshop hebt?

Ook voor webshops geldt dat we willen samenwerken met alleen duurzame webshops. Als je jouw webshop bekijkt dan is het belangrijk dat je natuurlijkbewust bezig bent, klantgericht bent en het fijn vind om advies te geven over de kracht van de natuur. Je webshop is ingeschreven bij de kamer van koophandel, en je bent bereikbaar via mail en telefoon. Daarnaast dient PURE NATURALS® terug te vinden zijn als merk op de website. Je webshop bezit uiteraard ook een ideal systeem.

Wat vragen wij verder van jou?


Jij als ondernemer hebt een enthousiaste houding en durft te ondernemen. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en heb je een servicegerichte instelling. Jij en je bedrijf vertegenwoordigen de wellness- en of de gezondheidsbranche. Je begrijpt en deelt onze passie voor bijzondere wellness en mooie producten.

Wat zit er in het licentiepakket van PURE NATURALS®?


Indien je wilt starten met het verkopen van de producten van PURE NATURALS® vul je op de website het aanvraagformulier licentiepakket in. We zullen je aanvraag beoordelen op bovenstaande eisen.

Na een positieve beoordeling volgt de officiële aanmelding en de factuur. Binnen een paar dagen na de betaling zal je het licentiepakket per post ontvangen.

  •  Het licentiepakket bestaat uit:
  • Starterspakket met producten
  • Licentiebewijs voor 2 jaar
  • Productinformatiehandboek
  • Promotiemateriaal
  • Gegraveerd schildje van PURE NATURALS®
  • Prijslijsten
  • Welkomstcadeautje

De prijs van bovenstaand licentiepakket bedraagt € 150,00, exclusief BTW.

Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op!

Copyright © 2018 PURE NATURALS® . All Rights Reserved.