Nice to meet you

Pure Naturals© Groothandel

Alle Pure Naturals©® producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ieder Pure Naturals© product is compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Onze producten zijn uiteraard niet op dieren getest. Alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong en op verantwoorde manier verkregen.

De verrassende geuren van Pure Naturals© essentiële oliën zijn een belangrijk onderdeel in het totaalconcept tussen product, behandeling en belevenis. De heerlijke geuren zijn onderscheidend, wat bijdraagt in de totale sfeerbeleving in uw salon.

Onze volgende stap is het samenwerken met professionele schoonheids- en massagesalons. Wanneer je er voor kiest om met Pure Naturals© samen te willen werken, dan kies je voor onderscheidende natuurlijke producten van hoge kwaliteit voor lichaamsverzorging. Hiermee zal je het succes van je salon kunnen vergroten. Terwijl jouw klanten de unieke behandelingen ervaren en genieten van onze hoogwaardige producten, bouwen wij samen met jou aan een succesvolle salon.

Wij onderhouden graag persoonlijk contact met al onze depositairs, want de mooiste resultaten worden behaald als partners. Wij verzorgen de juiste producten, staan open voor al jouw vragen, bieden je promotiemateriaal en doeltreffende marketing. Het enige wat wij van jou terugverwachten is een enthousiaste houding, passie voor wellness behandelingen en natuurlijke behorende producten.

 

Dank je wel voor je interesse in PURE NATURALS®. PURE NATURALS® is een jong upcoming merk. Desalniettemin hebben al een heel behoorlijk assortiment aan verzorgingsproducten op de markt gebracht. Voor degene die geïnteresseerd is in het verkopen van onze producten in jou winkel of webshop (geen dropshipment).

Hoe weet je of je in aanmerking komt voor PURE NATURALS®?

Zoals jij het belangrijk vind om met kwaliteitsproducten te verkopen, zo vinden wij het belangrijk om met winkeliers te werken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. We geven daarom de voorkeur voor webshops of winkeliers die duurzaam bezig zijn en natuurlijke producten verkopen. Wij vinden het daarom belangrijk dat je een verwelkomend entree hebt. Het interieur van winkel of webshop is daarbij vriendelijk, verzorgd en uitnodigend. Ook is het van belang dat jouw bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Als je een webshop hebt, is daarop PURE NATURALS® terug te vinden is. Uiteraard kunnen jouw klanten ook via e-mail met jou communiceren en beschikt jouw bedrijf over de mogelijkheid om met pin te betalen.

Wat vragen wij verder van jou?


Jij als ondernemer hebt een enthousiaste houding en durft te ondernemen. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en heb je een servicegerichte instelling. Jij en je bedrijf vertegenwoordigen de wellness- en of de gezondheidsbranche. Je begrijpt en deelt onze passie voor bijzondere wellness en mooie producten.

Opstarten en bestellen van producten van Pure Naturals©?

We rekenen hiervoor geen startup kosten. Wel zullen we met je meedenken hoe je het best onze producten in jouw webshop of winkel kunt introduceren, bijvoorbeeld door een flyeractie. Voor meer informatie mail naar info@purenaturals.nl, bel naar 06-14599695.

Producten in Bulk kopen


Mocht u een groter formaat nodig hebben, bijvoorbeeld 5 liter basisolie, een kilo rozen of een ander product in bulk formaat? Dat kan! Neem gerust contact met ons via info@purenaturals.nl of bel ons op 06-14599695 op voor de prijzen.