Ghassoul Haarmasker voor mooi en glanzend haar

Geplaatst op Geef een reactie

Ghassoul haarmasker verandert je leven. Het stimuleert haargroei, vermindert haarroos en herstelt de droge (hoofd)huid. Het mooie is dat je het ook voor je gezicht kan gebruiken. Twee vliegen in één klap!

Haarmasker tegen droog & pluizig haar 

Ghassoul klei (ook bekend als Rhassoul klei) is een bijzonder product. Het is een minerale klei uit het Atlas gebergte dat voor een deel in Marokko ligt. Het wordt eeuwenlang door Marokkaanse vrouwen gebruikt in hun beauty- en haarverzorging, zegt men. Je kunt het namelijk op verschillende manieren gebruiken, namelijk als: gezichtsmasker, haarmasker en lichaamsreiniging.

Wat doet Ghassoul klei voor je haar & hoofdhuid?  

Doordat Ghassoul klei de vochtbalans van je haar herstelt, versterkt het je krullen en wordt je haar voller. Het is een geliefd natuurproduct om een droge hoofdhuid en droog haar mee te behandelen. Hierdoor is een wekelijks haarmasker met een Ghassoul haarmasker een goede manier om haargroei te stimuleren.

Effect van Ghassoul masker voor je haar:

  • Haargroei stimuleren
  • Herstelt vochtbalans, waardoor pluis minder wordt
  • Vermindert roos
  • Verbetert elasticiteit en verstevigt je haar
  • Zorgt voor dikker, voller en glanzend haar

Effect van Ghassoul masker voor je hoofdhuid:

  • Detox voor hoofdhuid, gaat droge hoofdhuid en schilfertjes tegen
  • Vermindert psoriasis op de hoofdhuid
  • Zorgt voor een zachte en gevoede hoofdhuid

DIY Recept haarmasker

Klik hier voor het recept. Voor dit recept heb je Argan olie en Ghassoul poeder nodig. Deze kun je ook als pakket kopen of bij één van onze verkooppunten.

Kies voor de beste kwaliteit

Argan olie en Ghassoul zijn natuurlijke producten en dat is de kracht van haar werking. Ze doen voor je huid & haar wat gezonde voeding voor je lichaam doet. Eén avond gezond eten is niet hetzelfde als structureel gezond leven. Zo is het voor je huid & haar ook niet voldoende om het één keer goed te voeden. Voor blijvend gezond, glanzend haar is het nodig om arganolie dagelijks te gebruiken. Wil je Ghassoul en Argan olie opnemen in je haarverzorgingsritueel? Ga dan altijd voor de beste kwaliteit.

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 5 / 5. Aantal stemmen: 63

Wees de eerste die stemt

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Geef een reactie