Black Soap als Douchegel

Geplaatst op Geef een reactie
Ooit gehoord van zwarte zeep? Zwarte zeep was tot nu toe vooral bekend in West-Afrika. De (Marokkaanse) Originele Zwarte Zeep is de ware traditionele zwarte zeep die al eeuwen door vrouwen wordt gebruikt.

De zeep die 100% plantaardig is, is verrijkt met Oosterse oliën, blijft aan de huid vastzitten en voorkomt onnodige verspilling. De Zwarte zeep is vloeibaar en gezuiverd en voldoet aan de normen van de Europese cosmetica richtlijnen. Deze bijzondere zwarte zeep, ook wel sabon beldi genoemd, is gemaakt van biologische zwarte olijven en maakt de huid schoon, glad en stralend. We leggen je uit wat deze donkere zeepsoort voor jou kan doen.

Ingrediënten 

Zwarte zeep wordt verkregen bij het fabriceren van olijfolie. De zeep is dus een olijfextract. Het is geschikt voor uw gehele lichaam en wordt gebruikt in douche, bad of stoombad. De zongedroogde olijven zorgen dat de zeep rijk is aan weldadige ingrediënten, zoals vitamine E.  Deze olijvenzeep is 100% natuurlijk en bevat geen chemische stoffen die uw huid irriteren.

Wat doet zwarte zeep voor de huid?

Zwarte zeep is zacht en geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Deze pure mediterraanse badluxe is een uitstekende scrub- & massagezeep met een pasta-achtige structuur. De zeep schuimt nauwelijks waardoor je je af kunt vragen of het wel iets doet. Maar vergis je niet. Het verzacht, voedt en reinigt de huid diep doordat het alle dode huidcellen verwijdert. Het stimuleert de doorbloeding en herstelt op die manier je huid zodat een natuurlijk glanzend effect naar boven komt. Daarnaast zorgt het ervoor dat de huid niet droog en trekkerig aanvoelt na gebruik. Zwarte zeep is rijk aan vitamine E en A. Deze vitamine is geweldig voor het haar: het verjongt en maakt zacht en glad. Ook bevat de zwarte zeep van nature vetzuren en vitamine A, wat een anti-aging effect heeft.

Ter vervanging van Douchegel

Niet alleen voor je huid doet zwarte zeep wonderen, ook je haar wordt er schoon van. Gebruik zwarte zeep eens als vervanger van je douchegel.

  • Neem een hoeveelheid zwarte zeep uit de pot en masseer dit in op een vochtige huid.
  • De huid kan met cirkelbewegingen worden ingesmeerd.
  • Laat de zeep ongeveer vijf minuten intrekken.
  • Spoel je huid hierna goed af onder de douche met warm water.

Het resultaat van de zwarte zeep is buitengewoon goed. De zeep geeft de huid een dieptereiniging, terwijl de beschermlaag van de huid intact blijft. Het resultaat: een super zachte en gezond uitziende huid. Je kunt de zeep ook voor het gezicht gebruiken, vermijd echter de huid rondom de ogen. Je kunt deze wasroutine dagelijks herhalen.

Scrubben mag, maar hoeft niet

Wil je een iets intensere schoonmaak beurt? Gebruik dan een kessa scrubhandschoen wanneer je bent ingezeept met de zwarte zeep. De talrijke huidschilfertjes worden zo los gemaakt van de huid en je weet zeker dat echt al het vuil van je huid komt.

Voordelen op een rij:

  • 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Zonder sulfaten, siliconen, parfum en alcohol.
  • Geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige omdat er geen chemische stoffen zijn toegevoegd aan de zeep. Het wordt zelfs aanbevolen bij huidproblemen zoals eczeem, puistjes, ontstekingen, littekens en striae.
  • Voor lichaam en gezicht.
  • Rijk aan vitamine E en A.
  • Maakt je huid soepel, stralend, zacht en reinigt intensief.

 

Zwarte zeep en Argan olie: een dream teamghassoul en zwarte zeep

Na een reinigingsbeurt is het prettig om het te voeden met Argan olie. Het haar dat grondig is gereinigd met zwarte zeep neemt Argan olie sneller op, wat de voordelen van arganolie ten goede komt. Argan olie laat de huid weer prettig aanvoelen. Bovendien geeft Argan olie een gezonde gloed aan je gezicht, werkt het hydraterend én verjongend. Sabon beldi en arganolie zijn een perfect koppel.

Kies voor de beste kwaliteit

BlackSoap en Argan olie zijn natuurlijke producten en dat is de kracht van haar werking. Argan olie doet voor je huid wat gezonde voeding voor je lichaam doet. Eén avond gezond eten is niet hetzelfde als structureel gezond leven. Zo is het voor je huid ook niet voldoende om het één keer goed te voeden. Voor een blijvend gezonde en gave huid is het nodig om arganolie dagelijks te gebruiken. Wil je blacksoap en Argan olie opnemen in je dagelijkse huidverzorgingsritueel? Ga dan altijd voor de beste kwaliteit.

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 5 / 5. Aantal stemmen: 51

Wees de eerste die stemt

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Geef een reactie