10.000+ Bestellingen  •  Beoordeeld met een 9.1 review

Waar komen onze essentiële oliën vandaan?

Duurzaam en etherisch verantwoord 

PURE NATURALS® koopt zijn olie waar de plant het beste gedijt: in zijn natuurlijke omgeving. Daarbij kiezen ze juist die locaties waar ze kunnen bijdragen aan verbeteringen aan het individu, de sociale economie en het milieu, terwijl ze essentiële oliën produceren van de hoogste kwaliteit.

High Therapeutic Grade 

High Therapeutic Grade essentiële oliën bestaan uit 100% pure, natuurlijke, aromatische bestanddelen die zorgvuldig uit planten zijn geëxtraheerd. Ze bevatten geen verdunners of kunstmatige toevoegingen die hun werkzame kwaliteiten kunnen verminderen en ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden of andere chemische middelen. 

Samenwerking wereldwijd 

PURE NATURALS® werkt nauw samen met een wereldwijd netwerk van vooraanstaande oliechemici en kwekers om planten van de juiste soort te selecteren, die geteeld zijn in de ideale omgeving, en die zorgvuldig op het juiste tijdstip zijn geoogst. De aromatische bestanddelen van de planten zijn kundig geëxtraheerd door ervaren destillateurs en onderworpen aan chemische analyses om de zuiverheid van de samenstelling te garanderen. Onze essentiële oliën vormen de veiligste en meest werkzame oliën ter wereld die de meeste voordelen bieden.

Bekijk op deze kaart waar de oliën van PURE NATURALS® vandaan komen:

wereldkaart

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Copyright © 2018 PURE NATURALS® . All Rights Reserved.