Baby Badkamer Essentials

Geplaatst op Geef een reactie
etherische olie baby

ls er een baby opkomst is wel je natuurlijk het beste voor je baby’tje. Er is heeeel veel te koop op gebied van verzorging, alleen als je de ingrediëntenlijst leest merk je al snel dat er geen natuurlijke ingrediënten inzitten. Als PURE NATURALS wilen we je daarom een beetje op weg helpen in de zoektocht naar natuurlijke verzorging voor je baby.

Voor een natuurlijke verzorging van je baby zijn dit een aantal producten die essentieel zijn om in je badkamer te hebben om je baby te verzorgen tijdens het badritueel.

Lavendel olie 

Paar druppels lavendel in een badje zorgt voor een heerlijke ontspannen geur waardoor je baby’tje hierna beter kan slapen. Dit is zeker voor de ouders die moeite met de baby naar bedbrengen een MUST. Doe de druppels niet direct in bad, maar eerst in een basisolie zodat dit beter door het badwater wordt opgenomen.

Mandarijn olie

Kan je baby wel beetje vrolijkheid gebruiken? Bijvoorbeeld omdat hij of zij neit graag in bad gaat of net een huilbui gehad heeft? Dan is Mandarijn olie de perfecte olie voor het badje. Mandarijn olie maakt direct weer vrolijk namelijk!

Kruizemunt en Citroen olie 

Heb je een baby’tje dat dreigt verkouden te worden? Eucaluptus is nog te heftig om die leeftijd. Gebruik daarom een combi van Kruizemunt en Citroen olie in het badje. Ook is het handig om de badkamer te vullen met stoom, zo heb je je eigen gemaakte baby stoomkamer.

Arnica olie 

Ik gebruik zelf Arnica olie om de essentiele olie in te verdunnen voor ik het in bad doe. De reden is dat Arnica olie goed is bij blauwe plekken en als de kleine net leert lopen doet ze ook wel eens stoten of vallen. Door de Arnica olie herstelt de blauwe plek zich sneller. Je kunt voor het badje uiteraard ook de Amandelolie gebruiken.

Zwarte zeep 

Zwarte zeep is een natuurlijke zeep gemaakt van zwarte olijven en argan olie. Het verzorgt de huid en laat de bescherming van de huid intact! In tegenstelling tot andere zepen die de huid alleen maar uitdrogen.

Ken je iemand die zwanger is en PRO natuurlijke producten is? Bestel dan een kant-en-klaar pakketje met deze Baby Badkamer Essentials! 

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 4.8 / 5. Aantal stemmen: 65

Wees de eerste die stemt

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *