De Kracht van Geranium

Geplaatst op Geef een reactie
geranium essentiële olie

Geranium olie is een ideale eerste hulp-olie. Ze werkt geweldig bij zenuwpijn en bij het behandelen van littekens. Lavendel vormt daarbij een enorme goede combinatie bij huidproblemen en spier- en gewrichtspijnen. Geraniumolie heeft daarnaast een balancerend effect op het hormoonstelsel. 

Verder lezen De Kracht van Geranium

De Kracht van Tea tree

Geplaatst op Geef een reactie
teatree essentiele olie

Tea tree-olie is wereldwijd één van de meest bekende oliën. Ze is het meest bekend geworden door de bijzondere geneeskrachtige werking. De olie werkt ondersteunend bij vele klachten en ongemakken. Het is een echte EHBO-olie die je eigenlijk altijd in huis zou moeten hebben. Zeker in tijden dat er griep heerst. Nu het coronavirus zich door de wereld verspreidt is tea tree olie bij uitstek goed om in te zetten. 

Verder lezen De Kracht van Tea tree

De Kracht van Ylang Ylang

Geplaatst op Geef een reactie
de kracht van ylangylang

De Cananga wordt ookwel wilde Ylang-ylang boom genoemd. Deze tropische boom kan ongeveer 80 meter hoog kan worden en komt oorspronkelijk van de Filippijnen. De naam Ylang Ylang betekent ‘Bloem der Bloemen’. De bloemen zijn geel van kleur. In de Costa Rica groeien diverse soorten. 

Verder lezen De Kracht van Ylang Ylang

De Kracht van Nootmuskaat

Geplaatst op Geef een reactie
de Kracht van

Nootmuskaat wordt niet alleen voor culinaire doeleinden ingezet, maar ook als pijnverlichting bij misselijkheid en bij maag, darm- en menstruatiekrampen. De nootmuskaatboom kan wel 30 meter hoog worden. Deze tropische, altijd groenblijvende boom bloeit met kleine lichtgele bloemetjes als een soort bloeiende bessen. Verder lezen De Kracht van Nootmuskaat