Zwarte Olijvenzeep als Shampoo

Geplaatst op Geef een reactie
met zwarte zeep je haar wassen natuurlijk alternatief

Waar Arganolie het vloeibare goud van Marokko wordt genoemd, staat Zwarte zeep bekend als het zwarte goud. Deze bijzondere Zwarte zeep, ook wel Sabon beldi genoemd, is gemaakt van biologische zwarte olijven en maakt de huid schoon, glad en stralend.

Ingrediënten 

Sabon beldi wordt gemaakt van zongerijpte zwarte olijven, iets wat ervoor zorgt dat de zeep rijk is aan weldadige ingrediënten, zoals vitamine E. Deze vitamine is geweldig voor het haar: het verjongt en maakt zacht en glad. Ook bevat de zwarte zeep van nature vetzuren en vitamine A, want een anti-aging effect heeft.

Deze olijvenzeep is 100% natuurlijk en bevat geen chemische stoffen die uw huid of haar irriteren. Ze bevat geen dierlijke vetten en geen parfum. Olijvenzeep maakt het haar schoon zonder uit te drogen. Geschikt voor het wassen van het haar, ook bij dagelijks gebruik. De olijfoliezeep is geschikt voor alle haartypes.

Ter vervanging van Shampoo

Niet alleen voor je huid doet Zwarte zeep wonderen, ook je haar wordt er schoon van. Gebruik Zwarte zeep eens als vervanger van je shampoo. Neem een kleine hoeveelheid sabon beldi, meng het met water en masseer in op je hoofdhuid. Laat vijf minuten intrekken en spoel grondig uit. Je zult zien en voelen dat je lokken glad en schoon zijn.

Zwarte zeep en arganolie: een dream team

Na een reinigingsbeurt is het prettig om het te voeden met Arganolie. Het haar dat grondig is gereinigd met zwarte zeep neemt Arganolie sneller op, wat de voordelen van Arganolie ten goede komt. Arganolie laat de haar weer prettig aanvoelen. Bovendien geeft Arganolie een gezonde gloed aan het haar, werkt het hydraterend én verjongend. Sabon beldi en Arganolie zijn een perfect koppel.

Kies voor de beste kwaliteit

BlackSoap en Arganolie zijn natuurlijke producten en dat is de kracht van haar werking. Arganolie doet voor je huid wat gezonde voeding voor je lichaam doet. Eén avond gezond eten is niet hetzelfde als structureel gezond leven. Zo is het voor je huid ook niet voldoende om het één keer goed te voeden. Voor een blijvend gezonde en gave huid is het nodig om Arganolie dagelijks te gebruiken. Wil je blacksoap en Arganolie opnemen in je dagelijkse huidverzorgingsritueel? Ga dan altijd voor de Beste Kwaliteit.

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 4.6 / 5. Aantal stemmen: 70

Wees de eerste die stemt

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Geef een reactie