10.000+ Bestellingen  •  Beoordeeld met een 9.1 review

DIY Gezichtscrub

DIY Gezichtscrub
Een normele scrub is te hard voor het gezicht, daarom heb je een mildere gezichtscrub nodig om je gezicht te scrubben. Eens goed scrubben reinigt je huid grondig maar zorgt er ook voor dat je dagcrème nog beter zijn werk kan doen. 
Maak je vooral geen zorgen, om een goede scrub te maken hoef je echt niet in het bezit te zijn van een diploma farmacie. Het enige wat je nodig hebt zijn enkele eenvoudige ingrediënten uit je eigen keuken. Ze zijn vanzelfsprekend niet zo lang houdbaar als de scrubs die je in de winkel koopt, maar ze zijn wel geschikt voor elke huid!

Fijne Korrel

Alles hangt af van de zachtheid van de korrel van de scrubcrème. Die kan variëren van soft naar behoorlijk hard. Omdat deze scrub voor je gezicht bedoelt is adviseren we om een suiker te kiezen met de kleinste korrel. Dode zee zout heeft vaak een te grove korrel. Wil je toch liever zout gebruiken? Gebruik dan tafelzout met een hele fijne korrel.

Benodigheden 

  • Een kopje suiker of tafelzout. 
  • Een kopje argan of amandelolie  
  • 10 druppeltjes olie (bijvoorbeeld lavendel of bergamot)
  • theelepeltje honing (indien je een droge huid hebt)

To do

Mix it up tot je een mooie crème krijgt en smeren maar! 

Variëren met olieën

Uiteraard kan je ook een andere basisolie of essentiële gebruiken! We hebben een paar artikelen die gaat over het kiezen van de juiste olie voor jou huid

Ga voor kwaliteit

Een parfumolie is niet hetzelfde als een echte olie en zal ook niet de therapeutische waarde hebben die een etherische olie met zich meeneemt. Kies daarom altijd voor kwaliteit! Bij Pure Naturals bieden we alleen etherische olie van High Therapeutic Grade en de hoogste kwaliteit verkrijgbaar. Pure Naturals, als kwaliteit telt!

 

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

Copyright © 2018 PURE NATURALS® . All Rights Reserved.