Met Arganolie de Zomer door!

Geplaatst op Geef een reactie
argan olie zomervakantie

Eindelijk zomer in Nederland! Tijd om  naar het strand te gaan, bbqen in het park, nieuwe bikini kopen en de zomervakantie plannen. Kortom… veel plezier buitenshuis! De zomer kent ook nadelen, wat dacht je van de zon die op je huid en je haar uitdroogt! Na een hitte golf is je haar verandert in een grote pluisbol! Er zijn een aantal manier hoe je je huid en haar beschermt en mooi houdt met argan olie tijdens de warme dagen in de zomer!

Eet gezond 

Voor je haar is het belangrijk dat ze voldoende proteine binnen krijgt. Eet daarom voldoende eieren, tofu en bonen. Deze voeding zit vol ijzer, vitamine E en B die je haren en huid voeden.

Vermijd ongezond eten

Voedsel dat het haar droog maakt zijn onder andere bier, koffie, frisdrank, vet eten en suikerhoudende voedingsmiddelen. Als je dit toch doet, let dan op je porties.

Douche voor je een duik neem

Doordat je een douche neemt voor je het water ingaat, zorgt je ervoor dat je haar minder zout en chloor kan opnemen. Ze is namelijk al nat. Op deze manier ga je zuinig met je haar om.

Douchen en insmeren met argan olie 

Na het spelen in de zee en zwembad, neem eerst weer een douche. Door je haar na het zwemmen af te spoelen met water, zorg je ervoor dat het zout en chloor direct uit je haren worden verwijderd en voorkom je dat ze ernstige schade aanbrengen! Smeer je lichaam en haar daarna goed in met argan olie. Dit voedt direct je huid en haar met de voedingsstoffen die ze nodig heeft. Bovendien werkt het als een aftersun!

Is je haar toch aangetast? Doe een emergency-haarmasker met Argan olie! 

Arganolie is zeer voedend voor je haar en maakt het glanzend en soepel. Verdeel het door je haar en wikkel er eventueel folie en een handdoek omheen, zodat het goed kan intrekken. Na 15-20 minuten kun je het uitspoelen. Eventueel kun je dit met een milde, natuurlijke shampoo als dat nodig voelt.

Kies voor kwaliteit

Pure, kwalitatieve arganolie is schaars. Een mooie, gladde en gezonde huid en haren bereik je met een premium kwaliteit arganolie. En die kwaliteit vind je bij Pure Naturals.

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 4.5 / 5. Aantal stemmen: 21

Wees de eerste die stemt

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Geef een reactie