Herfst: Tips om je voor te bereiden

Geplaatst op Geef een reactie

Als de zomer in aantocht is, vinden we het fijn om ons lichaam summerproof te maken. Nu het langzaam aan herfst wordt, kan het fijn zijn om je huid en haar dáár op voor te bereiden. We zetten een paar tips voor je op een rij!

Smeren, smeren, smeren

In de zomer met zonnebrand, in de herfst met bodylotion. Door je huid goed te hydrateren, houd je langer een gebruind en glad velletje. Even een boost na al die dagen (weken) met zon, zwemwater en zand. Bovendien vormt het een goede voorbereiding op de winter, als je huid weer onder meerdere lagen kleding verdwijnt. Alvast wat extra aandacht kan dan geen kwaad! Probeer bijvoorbeeld eens onze Argan olie. Je hebt er weinig van nodig en het zorgt direct dat je van je droge huid af komt. Voor een extra oppeper is Ghassoul klei een uitstekend masker voor je huid! Het ontdoet het lichaam van gifstoffen en reinigt de huid.

Haarverzorging

Net als je huid heeft ook je haar het waarschijnlijk zwaar te verduren gehad door al die zon- en zwempartijen. Tijd voor een lekker voedend haarmasker, bijvoorbeeld onze Argan olie. Laat de Argan olie ongeveer 20 minuten intrekken en dan het haar wassen zoals gebruikelijk. Gebruik een keertje vaker conditioner dan je normaliter zou doen en vergeet niet een paar bezoekjes bij de kapper in te plannen. Je highlights of geblondeerde haren kun je weer opfrissen door zilvershampoo te gebruiken.

Breekbare nagels

Met een fijne manicure kunnen je handen het kouder en nattere weer ook een stuk beter aan. En het regenachtige weer is een goed excuus om je nagels weer eens een donkerder kleurtje te geven. Check de nieuwe najaarscollecties van de nagellakmerken, of doe luxe-voor-weinig en ga naar de schoonheidssalon. Kun je direct het laatste beetje eelt van je voetjes laten weghalen en met poezelige pootjes de winter in. Je kunt voor je nagelriemen ook argan olie gebruiken. Dit voorkomt stukjes en houdt de handen zijdezacht.

Kies voor de beste kwaliteit

Arganolie is een natuurlijk product en dat is de kracht van haar werking. Arganolie doet voor je nagels, lichaam en haar wat gezonde voeding voor je lichaam doet. Eén avond gezond eten is niet hetzelfde als structureel gezond leven. Zo is het voor je nagels, lichaam en haar ook niet voldoende om het één keer goed te voeden. Voor een blijvend gezonde en gave nagels, lichaam en haar is het nodig om Arganolie dagelijks te gebruiken. Wil je Arganolie opnemen in je dagelijkse huidverzorgingsritueel? Ga dan altijd voor de beste kwaliteit.

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 4.8 / 5. Aantal stemmen: 21

Wees de eerste die stemt

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Geef een reactie