10.000+ Bestellingen  •  Beoordeeld met een 9.1 review

Nooit meer droge handen en voeten

Arganolie handen

Je handen gebruik je de hele dag door: om te typen, schrijven, afwassen, koken… Ja, waarvoor eigenlijk niet? Ook worden ze dag in, dag uit blootgesteld aan onder andere water, schoonmaakmiddelen en weer en wind. Je voeten zitten ingepakt in sokken en schoenen. Niet zo gek dat dit een van de eerste lichaamsdelen zijn die te maken krijgen met droogte. 100% natuurlijke, effectieve arganolie biedt uitkomst en maakt de droge huid van handen en voeten weer zacht en gehydrateerd.

Wat doet Argan olie voor je handen en voeten? 

Hydrateren, herstellen, beschermen, voeden. Het zijn nog maar een paar van de voordelen van arganolie voor de huid. Dit geldt dus ook voor je handen en voeten. Niet zo gek: de dosering vitamine E in arganolie is extreem hoog. Vitamine E is verantwoordelijk voor anti-aging in huidverzorging, maar daarnaast is het ook een krachtig ingrediënt dat herstelt en beschermt. Naast vitamine E zitten er in arganolie omega 6 en omega 9; stoffen die huid en haar voorzien van vocht en ze soepel, sterk en gezond houden. De huid van je handen en voeten wordt blij van arganolie, maar ook nagels en nagelriemen zijn heel erg gebaat bij arganolie. Het splijten, afbreken en inscheuren van nagels zal afnemen omdat de nagels sterker en harder worden.

Mooie, Verzorgde Handen 

Je handen hebben het zwaar te verduren. Hydrateer je handen daarom iedere dag. Marokkaanse arganolie is een krachtige moisturizer die de huid van de handen bovendien beschermt tegen huidveroudering. De essentiële vetzuren, vitamine E, sterolen en squaleen helpen je handen gehydrateerd te houden en gaan anti-aging tegen. Om te voorkomen dat je handen uitdrogen, is het aan te raden om tijdens het afwassen handschoenen te dragen. Wees ook voorzichtig met gereedschap: verkeerd gebruik kan je handen beschadigen. Wil je je handen en nagels eens goed verwennen? Neem een handbadje en manicure, waarbij arganolie de hoofdrol speelt.

Gebruiksaanwijzing handen 

Wie heel erg last heeft van droge, gebarsten handen – bijvoorbeeld in de winter – kan een natuurlijke arganoliekuur voor de handen nemen. De nagels profiteren hier ook van. 

- Maak een badje van vijf tot zes eetlepels arganolie. Voeg een klein beetje citroensap toe.
- Week je handen in dit mengsel van arganolie en citroen. Leg de handen om en om in de olie: eerste de bovenkant, dan de onderkant. Wissel dit af.
- Spoel je handen af en dep ze droog met een handdoek, totdat ze vochtig zijn.
- Breng twee druppels arganolie aan op je handpalmen en masseer de olie in.
Wil je je handen tussendoor verzorgen? Smeer je handen voor het slapen gaan rijkelijk in met arganolie. Trek katoenen handschoentjes aan en ga ermee slapen. De volgende ochtend zijn je handen zijdezacht en zijn alle tekenen van droogte verdwenen. Huidveroudering wordt aangepakt naarmate arganolie langer wordt gebruikt.

Zachte verzorgde voeten zonder kloofjes  

Je voeten dragen je totale lichaamsgewicht, de hele dag door. Ook zitten ze doorgaans verstopt in sokken en schoenen. Opgezette voeten komen weer tot rust door regelmatig een verzachtend voetenbad te nemen. Voeg arganolie aan het water toe om er een intens hydraterend voetenbad van te maken. Ingrediënten als vitamine E en omega 6 en 9 zorgen ervoor dat je voeten intens worden gevoed. Daarnaast is een pedicure geen overbodige luxe. Zorg er altijd voor dat je voeten volledig droog zijn voordat je sokken en schoenen aantrekt. Vocht trekt bacteriën en schimmels aan. Tot slot is het voor mooie, verzorgde voeten noodzakelijk dat je de juiste schoenmaat draagt. Je schoenen zouden je voeten niet mogen afklemmen, maar ze mogen ook niet te ruim zitten. Wil je je voeten echt een plezier doen? Kies voor een natuurlijke voetverzorging door arganolie te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing voeten 

Arganolie kan worden gebruikt als intensieve, natuurlijke voetverzorging. Masseer de voeten na het douchen rijkelijk in met arganolie en trek dunne sokken aan. De arganolie kan door de warmte volledig intrekken en zijn werk doen. Herhaal dit zo vaak als nodig. Je kunt de Argan olie ook voor een voetmassage gebruiken! 

Kies voor de beste kwaliteit

Arganolie is een natuurlijke product en dat is de kracht van haar werking. Arganolie doet voor je huid wat gezonde voeding voor je lichaam doet. Eén avond gezond eten is niet hetzelfde als structureel gezond leven. Zo is het voor je huid ook niet voldoende om het één keer goed te voeden. Voor een blijvend gezonde en gave huid is het nodig om arganolie dagelijks te gebruiken. Wil je arganolie opnemen in je dagelijkse huidverzorgingsritueel? Ga dan altijd voor de beste kwaliteit.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (7 Votes)

Copyright © 2018 PURE NATURALS® . All Rights Reserved.