Arganolie voor ‘t tere Babyhuidje

Geplaatst op Geef een reactie
arganolie baby

Vooral baby’s en peuters hebben vaak een droog huidje en zijn daardoor extra gevoelig voor huidirritaties. Het is daarom belangrijk om de huid van het kindje in goede conditie te houden. Hiervoor is goede dagelijkse verzorging nodig. Voor het herstel van de huid van baby’s en kleine kinderen kan Arganolie worden gebruikt. Arganolie stilt de jeuk en helpt de huid herstellen. Deze natuurlijke olie kan probleemloos gedurende een langere periode achter elkaar gebruikt worden.

Gebruik Arganolie voor de Baby Huid

Omdat Arganolie zo goed is voor de huid is het handig om de huid van je baby dagelijks in te smeren met Arganolie. Doe dit bijvoorbeeld dagelijks na het badderen. Doe een of twee druppels Arganolie op je handpalmen, wrijf in je handen om de olie een beetje op te warmen, en smeer de armen, benen, voeten en buik van de baby met lange, zachte halen. Doe dit na elk bad of voordat de baby naar bed gaat.

  • Gebruik Arganolie bij Eczeem, Rode plekken en Uitslag

Arganolie helpt bij het bestrijden van de symptomen van huidirritatie zoals jeuk, een rode en droge huid, schilfers en huiduitslag. Ideaal bij bijvoorbeeld luieruitslag of rode plekjes op de baby huid.  

  • Arganolie bij een Baby Massage

Als je je baby een massage geeft helpt je dat naar zijn non-verbale communicatie te luisteren en deze te begrijpen. Tegelijkertijd voelt de baby zich door jouw aanraking veilig en geborgen. Daarmee leg je de basis voor vertrouwen dat bijblijft tijdens het opgroeien en zelfs tot in zijn volwassenheid. Massage is goed voor alle baby’s van alle leeftijden. Je kunt ermee beginnen zodra je baby geboren is.

  • Arganolie voor Zijdezacht Haar

100% pure, biologische arganolie is een goed verzorgingsmiddel voor het haar en de huid van baby’s. Hun huid is gevoeliger en heeft extra bescherming nodig. De essentiële vetzuren in arganolie leggen een beschermend laagje aan en verzachten huid en haar. Droge haartjes worden gehydrateerd. Baby’s zijn vaak gevoeliger voor eczeem en uitslag. Arganolie kan hun huid helpen kalmeren en herstellen en jeuk verminderen.

  • Waarom Arganolie goed is voor de Huid van je Baby

Arganolie is rijk, puur en 100% natuurlijk en is daarom veilig en mild genoeg voor jouw baby. De olie wordt geperst uit de noten van de zeldzame Arganboom. Het zit vol met essentiële vetzuren, vitamines en voedingsstoffen. Wanneer je de olie als massage-olie gebruik voeden en beschermen deze stoffen het babyhuidje. Arganolie is 100% natuurlijk en bevat geen chemicaliën die schadelijk zijn voor je baby. Het is ook niet vet dus je hoeft er niet bang voor te zijn dat je baby vettig aanvoelt en vol met vuil komt te zitten. 

Kies voor de beste natuurlijk!

Voor alle baby’s is het belangrijk om ze zo weinig mogelijk bloot te stellen aan chemische stoffen. Hun huid is een stuk gevoeliger en ze hebben een minder goed afweersysteem. Veel verzorgingsmiddelen, zelfs als deze speciaal voor baby’s lijken te zijn, bevatten echter allerlei toevoegingen die schadelijk kunnen zijn. Vermijd shampoos, conditioners en zepen met parfum, alcohol, parabenen en kleurstoffen. Kies liever voor hypoallergene, parfumvrije, zeepvrije en biologische varianten.

Kies voor de beste kwaliteit

Arganolie is een natuurlijke producten en dat is de kracht van haar werking. Arganolie doet voor je huid wat gezonde voeding voor je lichaam doet. Eén avond gezond eten is niet hetzelfde als structureel gezond leven. Zo is het voor je huid ook niet voldoende om het één keer goed te voeden. Voor een blijvend gezonde en gave huid is het nodig om arganolie dagelijks te gebruiken. Wil je Arganolie opnemen in je dagelijkse huidverzorgingsritueel? Ga dan altijd voor de beste kwaliteit.

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 4.8 / 5. Aantal stemmen: 148

Wees de eerste die stemt

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *