Betaalmogelijkheden

Zodra je je bestelling hebt geplaatst bij Pure Naturals kom je op de beveiligde betaalpagina terecht. Alle ingevoerde gegevens op deze pagina worden beveiligd en daardoor kun je onze webshop veilig gebruiken.

iDEAL

U plaatst via de website een bestelling en geeft in deze bestelling aan dat u middels iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u meteen doorgelinkt naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U dient nog een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de bestelling wordt verwerkt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: http://www.ideal.nl/

Bancontact

Bancontact/Mister Cash verwerkt zo’n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België. Deze betaalmethode wordt daardoor veel gekozen door onze Belgische klanten.

Sofort

SOFORT Banking is een betaalmethode die de transactie verzorgt tussen een betaler en een bedrijf. Het is vooral populair in Duitsland.

PayPal

Is een veilige en eenvoudige manier om online (internationale) betalingen uit te voeren. Bij PayPal opent u een digitale betaalrekening waarop u geld kunt storten. Op het moment dat u online een betaling wilt voldoen, kunt u met uw e-mailadres inloggen in uw PayPal-account en het bedrag overmaken.