Arganolie

Arganolie afkomstig uit de pitten van de Arganvrucht, is de meest rijke olie op dit moment. Dit is afkomstig uit de Sous-vallei ten zuidwesten van Marokko. De Arganolie wordt gewonnen uit de vrucht van de zogenoemde “Argania Spinosa” beter bekend als de Arganboom. Arganolie is rijk aan vitaminen E en antioxidanten. (Cosmetische) arganolie heeft door de voedende en helende werking veel te zeggen op de olie markt van deze tijd.

Gebruik de olie als dagcrème voor je gezicht of als huidolie na het douchen. Ook kan je de olie als massage olie gebruiken. De eigenschappen van de olie maken het erg prettig in gebruik. De olie voedt en hydrateert de huid waardoor deze weer prettig aanvoelt. Ook bij een extreem droge huid (zoals in de winter). De olie trekt snel in de huid en is erg zuidig in gebruik.

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten